Zet de stap naar hernieuwbare energie voor de toekomst

Group Suerickx lanceert veiligheidscampagne tijdens Europese Week voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk

Eén missie: BOUWPARTNER VOOR DE INDUSTRIE, daar waar veiligheid echt belangrijk is
De slogan ‘We build your future industry as the safest contractor’ onderstreept het DNA van Group Suerickx , en maakt meteen ook duidelijk dat veiligheid hierbij centraal staat. Met het kompas gericht op deze bedrijfswaarden, maar zoekende naar een manier om de boodschap in alle lagen van de organisatie te integreren i.f.v. veiligheid en welzijn op de werkvloer, pakt Group Suerickx uit met de bewustmakingscampagne ‘We are industry safety’. 

Group Suerickx bouwt aan de industrie van morgen 
Industriële renovatie & bouw, civiele bouwwerken, industriële dakwerken, PV installaties, industriële vloersystemen en industriële schilderwerken, alle expertises zijn goed vertegenwoordigd bij Group Suerickx. “Met ruim 100 zijn ze, de Superickxen, zoals wij onze medewerkers noemen. Allemaal kraks in hun vak! De Superickx-helden zijn dan ook de mascottes van onze bewustmakingscampagne die wij presenteren tijdens de ‘Europese Week voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk’ van 21 tot 27 oktober 2024. Symbolischer kan niet, toch?”

Superickxen bijten de spits af
“De veiligheidscampagne krijgt concreet vorm via interne communicatiekanalen: van creatieve nudges, over 2D-animatievideo’s tot quizjes. De bedrijfsmascottes - de Superickxen dus - sporen op een positieve manier aan tot veilig en gezond werkgedrag. We merken nu al dat de boodschap tot leven komt, toch is het niet zomaar een campagne, het zijn zorgvuldig samengestelde tools die informeren, opleiden en evalueren. Onze acht life saving rules zijn dé basis voor een veilige werkomgeving en samen maken we onze belofte van ‘Safest Contractor’ waar. Daarnaast heeft Group Suerickx uiteraard medewerkers in huis met de vereiste certificaten die handelen in overeenstemming met de wettelijke normen en kwaliteitsgaranties. Zo garanderen we niet enkel de veiligheid van onze medewerkers en de medewerkers van onze klanten maar ook de uiteindelijke eindklant en onze omgeving in de breedste zin van het woord.”

Primeur: safetyproof toegang tot de werven
Group Suerickx komt dagelijks op meerdere industriële werven, voornamelijk in de pharamaceutische, chemische en petrochemische sector, waar strenge veiligheidseisen worden gesteld. “Door sterk in te zetten op veiligheid en gezondheid kunnen wij aan deze eisen voldoen. Zo zetten we ook een toegangsplatform op met werfspecifieke instructievideo’s en quizzen zodat iedereen goed geïnformeerd de werf op gaat en veilig terug naar huis gaat!
 

Group Suerickx

Contact

Wenst u uw renovatie- of bouwproject met ons te bespreken? Wij helpen u zoeken naar een passende oplossing. 

Contact-Group-Suerickx-Julie
contacteer ons

Contacteer ons

TOP